IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Общество
13:05 | 25 май 2014
Обновен: 07:55 | 19 април 2024

Джип падна в река Вит, двама се удавиха

Джип падна в река Вит, двама се удавиха

По материала работи: Златина Добрева
Джип падна в река Вит, двама се удавиха

34-годишен мъж и 24-годишна жена са се удавили, след като джип е паднал в река Вит в Плевенско, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В 4:30 часа тази сутрин в полицията в Долна Митрополия е получено съобщение, че край стопанския двор в село Комарево джип „Хонда” е паднал във водите на река Вит.

Незабавно са изпратени екипи от полицаи, пожарникари и служители от група „Спасителна дейност” при ОУБПЗН - Плевен.

Наложило се е съдействие на специализирана техника, тъй като мястото в реката е дълбоко, защото оттам строителни фирми копаят и изваждат баластра.

Спасителите успели с трактор да изтеглят джипа от водите. На задната седалка в него били открити удавени 34-годишен мъж и 24-годишната му спътничка.

Оказало се, че в колата са пътували и още двама мъже, които успели да изскочат от автомобила, когато той паднал в реката.

От полицията разследват причините за катастрофата, като вероятно става въпрос за шофиране с превишена скорост. Установява се, дали шофьорът на колата е употребил алкохол.

Коментари

Новини Варна