IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
07:44 | 2 май 2014
Обновен: 08:00 | 19 април 2024

"Аеросмит" влизат в храм "Свети Александър Невски"

"Аеросмит" влизат в храм "Свети Александър Невски"

По материала работи: Златина Добрева
"Аеросмит" влизат  в храм "Свети Александър Невски"

Американските рок легенди “Аеросмит” ще останат още ден след концерта си в София. Музикантите пристигат часове преди да излязат на сцената на стадион “Локомотив” на 17 май. Нощуването им у нас е по настояване на вокала Стивън Тайлър, съобщава 24 часа.

Певецът държи да разгледа забележителностите на всяко ново място, което посещава. Това е първо гостуване на бандата в България и са поискали от организаторите “София мюзик ентърпрайсис” да им бъде изпратен списък с най-интересните места в София. След като разгледат предложенията, ще отбележат няколко от тях, които да посетят. Със сигурност легендарните музиканти ще влязат в храм-паметника “Св. Александър Невски”, но останалата част от обиколката все още се уточнява.
Стивън Тайлър, Джо Пери, Брад Уитфорд, Том Хамилтън и Джоуи Крамър ще посетят и някой от столичните ресторанти. Засега не е ясно името на заведението, което ще има честта да посрещне звездната петорка. Със сигурност ще предлага българска национална кухня, за да пробват звездите някои от най-характерните ни ястия.
За самия концерт Стивън Тайлър казва: “Когато сме на място, където още не сме свирили, имам чувството, че се усеща още повече енергия и от наша страна, и от страна на публиката. Ако сте обичали да слушате рок преди години или ако все още се кефите на тази музика, като я пуснат по радиото, трябва непременно да дойдете на стадион “Локомотив”, да усетите енергията!”
Освен най-големите си хитове, излезли през годините, бандата ще представи и парчета от новия си албум
Music From Another Dimension. Преди тях, за да подгреят публиката, ще излязат българските музиканти от Д2. Билетите за концерта, които все още може да се намерят, са на цени между 70 и 150 лв.

Коментари

Новини Варна