IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 29°
Общество
17:23 | 22 август 2014
Обновен: 17:57 | 13 април 2024

Пощите имат нов директор

Пощите имат нов директор

По материала работи: Юлиян Атанасов
Пощите имат нов директор

Транспортният министър Николина Ангелкова назначи Станислав Дочев за главен изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД, предаде dnes.bg. Той има дългогодишен опит в сферата на логистиката, а от 2010 г. работи в държавното дружество, съобщиха от "Български пощи".
Дочев е заемал поста заместник-изпълнителен директор на „Български пощи“, а в периода 05.2012 – 02.2014 г. е директор на „Специализирано поделение“ EMS/BULPOST, което отговаря за куриерските услуги. Завършил е испанска филология в СУ „Св. Климент Охридски“ и има придобита магистърска степен по външна търговия и право в Института за следдипломна квалификация към УНСС. Владее испански, английски и руски език.
С друга заповед на министър Николина Ангелкова, Николай Найденов е включен в състава на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД. Той заема мястото на Анелия Крушкова.
Николай Найденов е юрист, като последователно е работил в Министерството на правосъдието, Министерството на вътрешните работи и „Информационно обслужване“ АД. В периода 2013 – 2014 г. е заместник-председател на борда на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД. Завършил е право в Академията на МВР. Има две магистратури – „Финансов и банков мениджмънт“, придобита в Института за следдипломна квалификация към УНСС и „Управление и развитие на човешките ресурси“ – в Нов български университет. Владее английски и руски език.

 

Коментари

Новини Варна