IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
11:37 | 28 октомври 2015
Обновен: 21:46 | 24 април 2024

Сидеров към държавата: Фашистка, полицейска, диктаторска!

Според него случаят в НАТФИЗ затъмнил местните избори

По материала работи: Деян Михайлов
Сидеров към държавата: Фашистка, полицейска, диктаторска!

Никой днес не се съмнява, че в България няма демокрация, а е полицейска, фашистка, диктаторска, държава, съжали лидерът на "Атака" Волен Сидеров и се оплака, че случаят в НАТФИЗ с негово основно участие е затъмнило основната тема – местните избори.

"В България не се провеждат вече избори, те са предварително решени, нагласени и купени. Моят случай послужи, неслучайно медиите бяха организирани като войска, за да затъмнят изборите", обвини националистът.

Според него прокуратурата и премиерът се командват от американското посолство, а и това, което се случва в парламента вече се диктува оттам.

"Ние сме под окупация, протекторат, подмандатна територия, в която няма грам суверенитет. Само мощна гражданска вълна, а и може би хайдушко движение, може да оправи нещата", смята той.
 
"Въпросът е обаче защо обществото се примирява с брутална полицейска, фашистка диктатура", риторично попита Сидеров.

Той обвини полицията, че арестува негови съратници и поредният митинг на "Атака", който се събра в негова защита пред парламента, се проваля.

"В момента не може да се проведе нормален протестен митинг, единствата опозиционна сила е мачкана, репресирана и срещу нас непрекъснато се провеждат полицейски мерки. Автобусите се спират, когато хората искат да дойдат на митинг са посещавани от полицаи, които им казват да не тръгват, защото може да им се случи нещо", нападна националистът.

Волен Сидеров направи паралел с преврата в Чили през 1973 г, който по думите му е бил диктуван от САЩ. И се сети, че по това време е писал стихове.

"През 73-та бях същия хулиган като сега, защото имах сърце и душа, сега вече съм с бели коси, но мисля по същия начин, да има над 1 милион наркомани е огромна несправедливост, аз ще се боря срещу това с или без имунитет", закани се накрая той и напусна заедно с депутатите си пленарна зала.

В кулоарите на парламента той обясни още, че не е негова работа да повдига обвинения срещу човека, който го удари пред НАТФИЗ, а и освен това не знае кой е.

"Аз не знам, кой ме удари. Според мен беше полицай, защото беше в кордона", заяви Сидеров.

Освен това не е викал "200 крещящи и искащи линча му медии", а и имал право да отиде в учебното заведение.

"Има един легендарен герой-хайдут Сидеров се казва, който се бие с черен арап и понеже България е наводнена с талибани и джихадисти, т.е. вечният враг на християните, нищо чудно да се стигне до хайдушко движение, защото властта не прави нищо. Когато властта я няма и когато няма държава, хората се самоорганизират в хайдушко движение", заяви лидерът на "Атака".

Коментари

Новини Варна