IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
18:53 | 17 ноември 2015
Обновен: 12:07 | 12 май 2024

Блокади на пътя заради скъпите винетки

Над 100 коли затвориха пътя Пловдив-Пазарджик

По материала работи: Юлиян Атанасов
Блокади на пътя заради скъпите винетки

Повече от час продължава блокадата на Главен път Пазарджик-Пловдив от протестиращи срещу повишените цени на винетките, съобщи агенция "Фокус".Пътят е блокиран и в двете посоки от повече от 100 автомобила, като продължават да пристигат и нови. Следа като около час участниците в протеста стояха до автомобилите, като сега те напусна първоначално определеното място и се отправиха към кръговото кръстовище на изхода на Пазарджик, като намерението на протестиращите е да блокират кръстовището.

 

В шествието участват около 200 души. Те развяват български знамена и блокират изхода на града. Полицията регулира трафика, който е значително по-спокоен. Всички автомобили в посока Пловдив се отклоняват по обходни маршрути. В момента протестиращите затварят обходният маршрут през Дубровник. На кръговото кръстовище се образува дълга колона от автомобили, които изчакват полицията да създаде организация за напускане на кръстовището.

Коментари

Новини Варна