IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Общество
12:14 | 1 януари 2016
Обновен: 12:44 | 9 април 2024

Младеж почина в Банско след алкохолно отравяне

Сигналът за колабирало момче е подаден малко след полунощ към ЦСМП – Банско.

По материала работи: Ставри Таргов
Младеж почина в Банско след алкохолно отравяне

15-годишно момче от Банско е починало в първите минути на новата година. Това съобщи "Фокус“, като се позова на дежурният полицай в Областна дирекция на МВР – Благоевград.

Най–вероятната причина за смъртта му е алкохолно натравяне. Сигналът за колабирал младеж е подаден малко след полунощ към ЦСМП – Банско.

Когато екипът на спешна помощ тръгва към мястото на инцидента, сигналът е отказан, тъй като е съобщено, че момчето ще бъде транспортирано до разложката болница с личен автомобил.

Когато момчето е откарано в болница, медиците установяват, че то е починало. Към 3 часа тази нощ тялото му е прието за аутопсия от съдебен лекар в МБАЛ-Благоевград. За инцидентът е уведомена Районна прокуратура-Разлог.

По първоначална информация 15-годишното момче е имало рана на главата, която може да е получена вследствие на падане след загубата на съзнание. По неофициална информация починалият младеж е употребил алкохол. Служители на РУП-Банско работят по случая.

Dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна