IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
19:03 | 16 януари 2016
Обновен: 08:36 | 16 март 2024

Най-много сняг е натрупал в София и Драгоман

Снежната настилка в столицата е 13 см

По материала работи: Борис Проданов
Най-много сняг е натрупал в София и Драгоман

Към момента най-много сняг има в София. Снежната настилка в столицата е 13 см. Това съобщиха за БГНЕС от НИМХ. В Драгоман снежната настилка е 10 см, а в Кюстендил е 6 см. В Благоевград снежната настилка е 5 см. На другите места, където има снеговалеж, настилката е все още по 2-3 см. Според метеоролозите все още няма влошени условия заради снеговалежите, защото на повечето места в централните и източните части от страната процесът все още не е започнал и всичко е спокойно към момента.
Към момента най-много сняг има в София.

 

Снежната настилка в столицата е 13 см. Това съобщиха за БГНЕС от НИМХ. В Драгоман снежната настилка е 10 см, а в Кюстендил е 6 см. В Благоевград снежната настилка е 5 см. На другите места, където има снеговалеж, настилката е все още по 2-3 см. Според метеоролозите все още няма влошени условия заради снеговалежите, защото на повечето места в централните и източните части от страната процесът все още не е започнал и всичко е спокойно към момента.

Коментари

Новини Варна