IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
19:47 | 10 април 2016
Обновен: 10:39 | 19 април 2024

Русия и САЩ да си подадат ръка, зове Жорж Ганчев

Трябва да бъда полезен, рече политикът, който иска да е президент

По материала работи: Слав Велев
Русия и САЩ да си подадат ръка, зове Жорж Ганчев

Русия и Америка трябва да си подадат ръка, обяви в предаването "120 минути" по bTV Жорж Ганчев. Политикът и общественик, който отново се готви да се кандидатира за президент, смята, че това е възможно, докато Барак Обама е още президент на САЩ.

"Той е порядъчно момче, притискат го отвсякъде сега", посочи Ганчев. Той посочи в подкрепа на своята теза факта, че от участието на САЩ и Русия в Сирия се е видяло, че двете суперсили могат да работят заедно.

Жорж Ганчев коментира и защо смята да се впусне в президентската надпревара тази есен. "Трябва да бъда полезен, не се търпи това, което в момента става", категоричен бе той. 

Бившият политик не пожела да коментира детайлно Росен Плевнелиев и дали той е добър президент. "Не е от моята лига да го коментирам. Той е момченце, което го пощипва Бойко Методиев Борисов по бузката и го удря по тумбата. Такива хора аз не мога да признавам и коментирам", посочи Жорж Ганчев.

В заключение той прогнозира началото на трета световна война и допълин, че България ще пострада първа при подобен тежък сценарий.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна