IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Общество
09:35 | 19 май 2016
Обновен: 10:52 | 19 април 2024

Направено е всичко възможно да бъда унизена!

Аз съм толкова бита, че гърбината ми е хванала мазол, заяви още Робева

По материала работи: Слав Велев
Направено е всичко възможно да бъда унизена!

Направено е всичко възможно да бъда унизена, настоя Нешка Робева, която вчера публично се отказа да бъде наградена с орден "Стара планина".

Робева обясни, че е свикнала с липсата на отличия от държавата като повишения, ордени и поощрения. Тя обясни, че не е обидена от никого.


"Не зная какъв е "кантарът", на който се тегли приносът към държавата", каза още тя пред bTV.

"Нека премиерът се отърве от глупаците и да си свърши работата", коментира треньорката на Златните момичета по художествена гмнастика. Тя изрази недоумението си как политици, които не я познават, могат да решат да я награждават.

Робева направи сравнение с Русия и Япония, които са я наградили с едни от най-великите си отличия.

"Не се чувствам засегната. Аз съм толкова бита, че гърбината ми е хванала мазол - могат да удрят колкото искат", коментира още хореографът.

Тя призна, че най-голямата й грешка е влизането й в политиката в партията на Николай Бареков. Робева изрази вярата в новото поколение и че то ще "направи страната Швейцария на Балканите".

"Родителите ще съжалят, че пращат децата си в чужбина, защото така ги изтръгват от корените им. Един ден те ще се върнат тук", сподели още Нешка Робева.

DNES.BG


 

Коментари

Новини Варна