IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
12:35 | 8 август 2016
Обновен: 11:25 | 19 април 2024

Докторката с отнетия й Сюлейман: Жертва съм!

Д-р Таня Попова твърди, че не може без детето си

По материала работи: Слав Велев
Докторката с отнетия й Сюлейман: Жертва съм!

Д-р Таня Попова, жената, чието дете й беше отнето, тъй като го беше оставила затворено в автомобил на висока температура, твърди, че е жертва на сценарий, зад който се крие личен конфликт.

 

"Всичко е нагласено, забъркват ме в сериали", категорична е тя.

 

Попова твърди, че не може без детето си. Обяснява, че го оставила в колата, защото имала работа за минути.

 

"Умишлено спрях на платен паркинг, който е до църква. Помолих жената, която работи там, да го наблюдава, съвестно ми беше да го събудя. Оставих всички врати да влиза въздух", разказва тя пред bTV.

 

Д-р Попова се чуди защо институциите й причиняват това нещо, като цял живот е помагала на хора и е спасявала човешки животи.

 

Разказва, че работи от първия ден след раждането. "Сама съм в живота. Работата за мен е много важна", заявява Попова. Всеки ден тя ходи да вижда 8-месечното си бебе Сюлейман.

 

До месец ще стане ясно дали детето ще й бъде отнето за постоянно. В лекарския съюз ще обсъждат поведението на д-р Попова. Има опасност да я изключат от съюза заради уронвяне на престижа й.

 

Колега на Попова я подкрепи и каза, че в случая жената е сгрешила, но иначе тя се грижи за децата и не бива да й ги отнемат.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна