IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
12:17 | 23 август 2016
Обновен: 00:21 | 25 април 2024

Втора жертва на мелето край Цалапица

Работник издъхна на път към болницата в Пловдив

По материала работи: Ставри Таргов
Снимка Dnes.bg


Втори човек загина след мелето край Цалапица. Работник, който е пътувал в буса, е издъхнал по време на транспортирането с линейка до лечебното заведение. Информацията потвърдиха за Dnes.bg от УМБАЛ "Свети Георги".

Другата жертва е 53-годишен мъж, който е загинал намясто при тежката катастрофа на входа на село Цалапица по пътя за Стамболийски. Други четирима са тежко ранени.

 

Местни хора от близката борса край Цалапица се притекли на помощ на пострадалите от тежката катастрофа. Сблъсъкът е станал около 6.30 часа тази сутрин. Докато чакали линейката, хората са започнали да вадят ранените от пътническия бус. Линейката дошла много бързо, както и пожарни и полиция.

 

Лекият автомобил изскочил с висока скорост на завой, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в буса. Загиналият мъж на 53 години е работник и е пътувал с още четирима негови колеги за работа.

 

Най-тежко пострадалият при мелето е със счупен крак и таз и му предстоят операции. В хирургичното отделение е друг негов колега с гръдно-коремна травма. Полицията разследва инцидента. До приключване на огледа движението в района е затруднено и се регулира от полицейските служители.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна