IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
17:33 | 30 август 2016
Обновен: 16:33 | 18 април 2024

Мелето край Пловдив: Нисан в насрещното и...

Загиналите в катастрофата са шофьор и пътник в една от колите

По материала работи: Ставри Таргов
Снимка Dnes.bg


"Нисан" е навлязъл в насрещното движение, ударил се във "Фиат" и така предизвикал жестоката катастрофа край Пловдив, при която загинаха двама души.
Както Dnes.bg писа по-рано, тежкият сблъсък стана около 13 часа на пътя Пловдив – Карлово, в отсечката между селата Труд и Граф Игнатиево. В зверската катастрофа са участвали четири превозни средства.

"Нисанът навлезе в насрещното без причина, нито изпреварваше, нито нищо и изведнъж се заби във "Фиат-а", разказа пред Dnes.bg очевидец на инцидента.
След удара "Нисан"-ът се завъртял и ударил бус с разградска регистрация. Заради това друг лек автомобил е излязъл от пътя в канавката. На място са загинали шофьорът и пътник от първата кола.

 

За минути в района се образува километрично задръстване, в което попаднаха и изпратените за мястото на инцидента линейки. За да бъдат извадени телата на жертвите, пожарникари са рязали ламарините на колата. В болница са настанени двама души.

 

Изпратени са екипи на полицията, пожарната и Спешна медицинска помощ. Пътят временно е затворен и моторните превозни средства се пренасочват по обходен маршрут през селата Царимир и Строево.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна