IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
19:46 | 8 септември 2016
Обновен: 11:37 | 19 април 2024

Митьо Очите: Не знам защо ме простреляха

Според версията на Димитър Желязков той не познава нападателите си

По материала работи: Ставри Таргов
Митьо Очите: Не знам защо ме простреляха


Димитър Желязков - Митьо Очите заяви, че не познава нападателите си и не знае защо беше прострелян. Той каза това bTV 3 месеца след стрелбата в Слънчев бряг.
Митьо Очите бил отишъл във въпросното заведение, след като се бил разбрал с приятели „да отидем да хапнем, отидохме към заведението, влязохме и те почнаха да стрелят. Изведнъж стана всичко. Бях с бронежилетка, невъоръжен и никой, който беше с мен, нямаше оръжие. Където говорят - бухалки, пистолети, ножове, нямаше такова нещо“, обясни Димитър Желязков.

Той не носел нищо, влязъл в заведението си с пурата.
Запитан защо е бил с бронежилетка, Митьо Очите обяснява, че винаги носи такава.
Той не разбрал кой е стрелял: „Ми те от много места стреляха“.

 

Попитан защо са стреляли, Желязков отговори: „Не знам, явно са ни чакали, така го виждам. Може да са си помислили нещо. Изненадан съм… вижте на какво положение съм. Трети месец аз съм наникъде“.

 

След припомняне, че „в началото определиха случилото се като махленска свада, а после като борба за паркоместа“, Димитър Желязков казва: „Могат ли за 2 паркоместа да ме убият?“

 

Той казва, че не е пазен от някого от властта – от полицията, управляващите. „Кой да ме пази? Аз каквото имах, осъдиха ме, излежах си присъдата от 6 години и 4 месеца, мисля, че съм се изчистил. Жив човек да каже, че не се притеснява, ще излъже. Притеснявам се за здравето си. Той Господ си знае работата“, казва Димитър Желязков.

Dnes.bg

Още по темата   Издирван след стрелбата по Очите, се предаде доброволно

Коментари

Новини Варна