IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
18:48 | 11 септември 2016
Обновен: 23:12 | 22 април 2024

Новият тотомилионер чакал 50 000 лева, не вярва на късмета си

Семейството още не знае какво ще прави с парите

По материала работи: Ставри Таргов
Снимка btv


От тази седмица България има още един милионер. Крум Тонев - шофьор от “Обеля” и баща на петокласник, спечели от тотализатора близо 3 млн. лева.

"Още не мога да го асимилирам”, призна той. “Не мога да повярвам, че съм аз, пожелавам на всеки да изпита това чувство и да спечели”, каза Крум, който пуска тото от 10 години.
Той все още не знае за какво ще похарчи милионите. Нито той, нито семейството му е мислило какво ще прави с парите.

 

От тотото досега е удрял петица, за която взел 1000 лева. Надявал се е на сума до 50-60 000 лева, но не е вярвал, че късметът му може да е толкова голям.

 

Бюджетът на семейството на Крум е около 1500 лева на месец, каза още късметлията пред bTV.
Щастливецът е играл в София – в кв. "Обеля 2“ в тото пункта срещу блок 251, със залог от 3.80 лева – обикновено попълване на четирите зони на фиша и четири комбинации в играта "Тото Джокер".

 

С последната от подадените комбинации в играта "Тото 2 – 6 от 49" Крум спечелва джакпота в 71-и тираж, което му носи печалба от 2 867 557.20 лв.
На Рождество Богородично (8 септември) заедно със съпругата си Искра гледат предаването на Спорт Тото по БНТ1, а тя проверява числата.

 

Започва да изрежда: "Имаме четворка, не, не... петица...", и когато се пада и последното число, двамата не могат да повярват какво им се е случило.

Dnes.bg

Още по темата    Милионите от тото били урочасани

Коментари

Новини Варна