IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
08:18 | 15 ноември 2016
Обновен: 10:46 | 20 април 2024

Очаква ни студен и ветровит вторник

Максималните температури ще са около 8°-10°

По материала работи: Пламен Янков
Очаква ни студен и ветровит вторник

Снимка Пламен Гутинов

 

 

Студено и ветровито ще е времето днес, прогнозират синоптиците.

 

Преди обяд над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, а след обяд над много райони ще намалява до слънчево време. Атмосферното налягане е по-високо от средното за ноември и няма да се променя съществено.

 

В Източна България ще продължи да духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са между 3° и 8°, в крайните югозападни райони до около 10°. В София градусите ще стигнат най-много 3°, сочи прогнозата на НИМХ при БАН, цитира dnes.bg.

 

Над Черноморието преди обяд облачността ще е значителна, а след обяд ще се разкъса и намалее. Ще духа умерен северен вятър.

 

Максималните температури на въздуха ще са между 5°-8°. Температурата на морската вода е 12-14°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

Над планините облачността ще е предимно значителна, но без съществени валежи. По билата ще духа умерен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 1°, на 2000 метра – около минус 7°.

 

Вижте и ТВ "Черно море" - Прогноза за времето 15.11.2016 г.

Коментари

Новини Варна