IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Общество
13:09 | 17 декември 2016
Обновен: 04:08 | 26 април 2024

54 процента от хората не знаят как да си търсят заемите

57 процента от работещите на трудов договор пък нямат представа какво точно трябва да направят,ако работодателят системно не им плаща заплатите

По материала работи: Слав Велев
54 процента от хората не знаят как да си търсят заемите

 

54 процента от хората не знаят как да постъпят,когато някой им дължи пари.Това оказва допитване на Камарата на частните съдебни изпълнители и националното сдружение на общините. 57 процента от работещите на трудов договор пък нямат представа какво точно трябва да направят,ако работодателят системно не им плаща заплатите.

 

Анкетите са направени по време на информационна кампанияпроведена тази година в над 30 общини в страната. най-често хората питали за разноските по делата и размера на таксите.

 

Недоумявали как става така, че дългът им понякога нараства в пъти.  "Хората се интересуват от това какви са възможностите за обжааана постановлението на разноските по делото за разсрочено плащане на задълженията, за процедурата за вдигане на възбрана и др."казаха от КЧСИ. Имаше голям интерес особено към нашите приемни особено в Добрич и София,каза Георги Дичев шеф на КЧСИ. Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти.

 

24chasa.bg

 

Четете още: 

 

 

НАП: Без данък "уикенд" за мобилни телефони и лаптопи

 

Коментари

Новини Варна