IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
09:46 | 9 януари 2017
Обновен: 05:37 | 18 май 2024

От вторник започват нови валежи от сняг

Максималните стойности ще са между минус 10 и минус 5 градуса

По материала работи: Пламен Янков
От вторник започват нови валежи от сняг

Новата работна седмица започва със значителна облачност. През деня, главно в югозападната половина от страната, ще има слаби превалявания от сняг. Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от североизток, съобщиха от НИМХ, цитира Дарик.

 

Ще остане много студено с минимални температури в по-голямата част от страната между минус 17 и минус 12 градуса. Максималните температури ще са между минус 15 и минус 10 градуса.

 

Във вторник ще остане студено и предимно облачно. Вятърът ще е слаб, в Източна България до умерен от североизток. Минималните температури ще са предимно между минус 10 и минус 15 градуса, в отделни райони, при стихване на вятъра и разкъсване на облачността, и около и под минус 20 градуса. Максималните стойности ще са между минус 10 и минус 5 градуса.

 

По-късно през деня от юг отново ще започнат валежи от сняг, на повече места и повече по количество ще са през нощта срещу сряда и в източната половина от страната. Там и вятърът ще се ориентира отначало от север, впоследствие от северозапад, ще е умерен и силен и отново ще има условия за навявания.

 

Вижте и Прогноза за времето на тв Черно море за 9 януари

Коментари

Новини Варна