IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Общество
13:18 | 9 януари 2017
Обновен: 07:15 | 16 май 2024

Движението по пътища в Северозапада е ограничено

Това съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура"

По материала работи: Пламен Янков
Движението по пътища в Северозапада е ограничено

Жълт код е в сила за по-голямата част от страната, заради ниски температури. Движението на превозни средства над 12 тона е ограничено на територията на цялата област Видин, с изключение на първокласния път Видин- София, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура", цитира БНР.

 

В община Бойница е ограничено движението между село Шишенци и разклона за село Бориловец, както и  по пътя Бойница- Кула. Заради снегопочистване е ограничено движението по пътя Неговановци-Ново село. Обходният маршрут е през Брегово. За всички превозни средства е затворен участък от пътя Кула- Грамада. Ограничено е движението по пътя Раковица- Киреево, Буковец- Церова вода, Церова вода- Раковица и Синаговци- Божурица. 

 

За всички превозни средства е ограничено движението по пътя Монтана- Славотин- Добри дол. В цялата област Монтана има ограничение на движението на товарни автомобили над 12 тона с изключение на първокласния път. Затворени са пътищата Вълчедръм-Лом, Долно Церовене-Дългоделци-Якимово-Вълчедръм-Долни Цибър, Владимирово-Септемврийци, както и Расово Медковец-Славотин.

 

На територията на цялата област Враца е ограничено движението на товарни автомобили над 12 тона. Движението е ограничено по пътя Мизия-Оряхово-Остров. Има обходен маршрут. Затворено е и пътят Горни Цибър- Хърлец в района на Козлодуй като движението е през град Козлодуй. От пътната агенция препоръчват с повишено внимание да се шофира по пътя Борован-Бяла Слатина, поради опасност от снегонавявания на платното за движение. За всички превозни средства е ограничено движението по пътищата Оряхово-Селановци, както и Лесура-Фурен. Има обходни маршрути.

 

Четете още Автобусите за Варна и Бургас са с разредено разписание

Коментари

Новини Варна