IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
12:20 | 3 февруари 2017
Обновен: 20:13 | 27 април 2024

Издирвано момиче от Пловдив само отиде в полицията

Даниела избягала от приятеля си, настанена е в дом

По материала работи: Ставри Таргов
Снимка Нова


Издирвано 17-годишно момиче от Пловдив, което бе обявено от приятеля си за отвлечена, се появи сама в полицията, след като разбрала от телевизията, че е обявена за издирване.

 

Пред разследващите тя обяснила, че последните три дни прекарала в дома на своя приятелка. Момичето отрекло да е било отвличано, както твърдеше нейният приятел Запрян Стоянов, съобщава Нова тв.

 

По думите й тя искала да избяга от него и да се скрие. Затова се качила в непознат автомобил. Приятелят й пък разлепил плакати с нейна снимка и надпис "Издирва се" и с мобилен номер, на който да се подава информация.
Даниела е напуснала преди два месеца защитеното жилище, в което е била настанена. Предполагаше се, че момичето е станала жертва на сводници.

 

Майката на Даниела е починала, докато момичето е било малко, а баща й я тормозел и често я биел. Затова тя е настанена в център за социални грижи. Директорът му Недка Петрова обясни, че момичето за тях е в неизвестност от началото на декември 2016 г.

 

Сега Даниела отново ще бъде настанена в дом за изоставени деца “Майка Тереза“ и ще е под закрилата на социалните служби. Още от днес с нея ще работи екип от психолози.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна