IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
15:04 | 4 февруари 2017
Обновен: 03:28 | 26 април 2024

Автобус прегази 63-годишен мъж на пешеходна пътека

Инцидентът стана на кръстовището на булевардите „Източен“ и „Княгиня Мария Луиза“ в Пловдив

По материала работи: Пламен Янков
Автобус прегази 63-годишен мъж на пешеходна пътека

63-годишен мъж почина в петък след обяд в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение (КАИЛ) на Университетска болница „Свети Георги“ в Пловдив, където бе докаран с линейка след тежък пътен инцидент, станал малко след 14.30 часа на кръстовището на булевардите „Източен“ и „Княгиня Мария Луиза“, информира Труд.

 

Възрастният пловдивчанин бе блъснат и прегазен на пешеходната пътека от автобус на градския транспорт, движещ се по линия №6.

 

Според очевидци белокосият мъж внезапно изскочил на пътното платно и се опитал да пресече на червено, но попаднал под гумите на рейса, който правел ляв завой. Пострадалият получил много тежки травми по цялото тяло, които не били съвместими с живота, и въпреки усилията на лекарите починал, обясниха от УМБАЛ „Свети Георги“.

 

Наложило се дори екип на Пожарната да повдига автобуса, за да извади прегазения. 42-годишният шофьор на автобуса е тестван с дрегер, който показал отрицателен резултат. Работата по образуваното досъдебно производство продължава в сектор „Пътна полиция“.

 

Четете още Мъж почина, след като падна на заледена пешеходна пътека

Коментари

Новини Варна