IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Общество
10:40 | 8 февруари 2017
Обновен: 13:18 | 19 април 2024

Пътят Русе-Бяла е временно затворен за движение за камиони над 12 тона

Останалите пътища в областта са проходими при зимни условия

По материала работи: Пламен Янков
Пътят Русе-Бяла е временно затворен за движение за камиони над 12 тона

Пътят Русе-Бяла е временно затворен за движение за камиони над 12 тона заради снегопочистване, съобщи заместник-областният управител на Русе Валентин Колев, цитиран БТА и "24 часа". От Областното пътно управление обясниха, че тази сутрин тежкотоварен камион е аварирал в района на Мойсев баир заради неправилна маневра и е образувал за кратко колона от превозни средства. Возилото е изтеглено. Останалите пътища в областта са проходими при зимни условия. ГКПП "Дунав мост" е почистен и отворен за движение.

 

Директорът на общинската дирекция "Обществен ред и сигурност" в Русе Спасимир Димитров заяви, че машини осоляват заледените улици в града. Тази сутрин са станали множество леки катастрофи заради хлъзгавите от мокрия сняг пътища. Шофьори обясниха, че в определени участъци е почти невъзможно да се спира. Няма населени места без ток и вода в областта. От хидрометеорологичната станция в града информираха, че температурата на въздуха е един градус, образувала се е повече от пет сантиметра снежна покривка.

 

Четете още Камера намалила драстично катастрофите край Варна

Коментари

Новини Варна