IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
16:11 | 25 февруари 2017
Обновен: 03:10 | 29 април 2024

19-годишно момиче загина след катастрофа на АМ "Тракия"

Други двама са ранени

По материала работи: Ставри Таргов
19-годишно момиче загина след катастрофа на АМ "Тракия"

19-годишно момиче загина на място, а друго на същата възраст е в болница с опасност за живота след пътно-транспортно произшествие, което стана на автомагистрала „Тракия“, на 200 км в посока Бургас.

 

Произшествието е станало след 17 часа снощи, след като лек автомобил, в който са пътували три 19-годишни момичета, се удря в мантинелата на разделителния остров на магистралата и се преобръща. В резултат пътуващото на предната дясна седалка момиче починало на място, а друго е настанено с множество травми, контузия на белия дроб и черепно-мозъчна травма в болницата в Стара Загора. Има опасност за живота му.

 

Третото момиче, което е шофирало, е с фрактури на няколко ребра и контузия на белия дроб, като също е настанено в Университетската болница в Стара Загора.   Тестът за алкохол не е показал положителен резултат. По случая е образувано досъдебно производство.

БНР

Коментари

Новини Варна