IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
14:17 | 2 март 2017
Обновен: 13:34 | 19 април 2024

Добри прогнози: Слънце за празника и уикенда

Възможно е в неделя да има повечко облаци

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Пламен Гутинов, архив

През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. Минималните температури ще са между минус 1 и 4 градуса.

 

Утре ще е предимно слънчево. В Дунавската равнина ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще са предимно между 11 и 16 градуса.

 

В събота и в неделя ще е предимно слънчево, през втория ден с по-значителна висока облачност, съобщиха синоптиците от БАН.

 

Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад, ще е слаб до умерен и температурите ще се повишават още, като в неделя максималните температури на места ще достигат до към 20 градуса.

 

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се появи слаб до умерен западен-северозападен вятър. Максималните температури ще са 12 - 14 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 5 градуса.

 

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8 градуса, на 2000 метра - около 1 градус.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна