IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
16:34 | 7 март 2017
Обновен: 04:46 | 18 май 2024

Учителка изхвърли с ритник ученик от час

Клип от случая беше пуснат в сайт за видеосподеляне

По материала работи: Пламен Янков
Кадър nova.bg

Пореден случай на насилие в училище. Учителка изблъсква и с ритник изхвърля през вратата на класната стая ученик. Това се вижда от клип, който беше пуснат в сайт за видеосподеляне. Инцидентът е станал в русенското училище „Йордан Йовков”, информира nova.bg.

 

17 февруари, час по български език на 7 клас.

 

„Бяхме в час и аз исках химикал. Госпожата дойде и започна да ми хвърля раницата и да скубе другите за косите и да бие шамари. После ме хвана и блъсна”, разказва Николай.

 

„Аз по никакъв начин не съм го ритала, просто той си е проблемен ученик, има проблем с дисциплината. Търпях го много пъти, той мяука, той прави всичко възможно да провали часа ми, всички го знаят”, разказва Антония Бодурова, учител по български език.

 

Според учителката, Николай използвал и телефона си в час. Както и ученикът, заснел клипа. И отрича да е удряла някого наистина.

 

„Имам си тоя навик така да правя , нито съм го ударила нито има нещо. Винаги така замахвам”, заявява учителката.

 

Веднага след случая заваляха обвинения срещу учителката. Тя е в училището отскоро. Директорът вече е поискал от нея писмени обяснения.

 

„Тя само замества и ще търсим друг заместник”, заяви Илия Костов, директор на СОУ „Йордан Йовков”-Русе. 

Коментари

Новини Варна