IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Общество
12:30 | 10 март 2017
Обновен: 13:38 | 19 април 2024

Божидар Димитров е стабилизиран, има исхемична болест на сърцето

В болницата му прилагат само медикаментозно лечение

По материала работи: Ставри Таргов
Божидар Димитров е стабилизиран, има исхемична болест на сърцето


Състоянието на директора на Националния исторически музей Божидар Димитров е стабилизирано. Това съобщиха източници на Bulgaria ON AIR от болницата, в която шефът на НИМ бе приет тази сутрин.

 

Припомняме, че Димитров постъпи в болница със сърдечна недостатъчност и съмнения за инфаркт. Историкът се почувства зле малко преди да влезе в студиото на "България сутрин" на Bulgaria ON AIR. Веднага бе повикана линейка, която пристигна за 12 минути.


Божидар Димитров е настанен в интензивното отделение на Сити Клиник.
Историкът е с исхемична болест на сърцето и преди няколко седмици е бил приет със същите симптоми, уточняват още източниците.
В болницата му прилагат само медикаментозно лечение.

 

Днес Божидар Димитров трябваше да участва в задочен спор в студиото на "България сутрин" със скандалния македонски журналист Миленко Неделковски, който счупи с чук паметната плоча на Каймакчалан.

 

Миленко покани Божидар Димитров да спорят в студиото му в Скопие днес, но не изпълни единственото искане на историка – предаването да е на живо. Затова Божидар Димитров отказа и обяви, че ще търси вариант двамата да се срещнат на българска земя.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна