IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Политика
14:55 | 1 септември 2020
Обновен: 03:03 | 30 април 2024

Полицията с призив за националния протест протест утре

В Столична община вече има подадено заявление за предстоящо протестно мероприятие в района на площад „Независимост“

По материала работи: Ставри Таргов
Полицията с призив за националния протест протест утре

От полицията призовават гражданите към опазване на обществения ред утре, когато е планиран национален протест.

 

"Уважаваме мнението и правото на гражданите на протест, но ги призоваваме към опазване на обществения ред и разграничаване на позицията при забелязване на такива граждани, които са с ясни намерения за нарушаване на обществения ред", заяви старши комисар Иван Георгиев от Отдел „Охранителна полиция“ към СДВР.

 

В Столична община вече има подадено заявление за предстоящо протестно мероприятие в района на площад „Независимост“ утре - 2 септември.

 

От страна на СДВР ще бъдат предприети мерки с необходимия ресурс от полицейски служители за обезпечаване на въпросното мероприятие, както и за контрол и регулиране на пътното движение в района на протестните действия.

 

Ст. комисар Георгиев отправи апел гражданите да искат съдействие от органите на МВР, ако забележат провокатори и да ги посочват на полицаите, за да може протестното мероприятие да протече без ескалация на напрежението, съобщава БНТ.

Коментари

Новини Варна