IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Политика
15:12 | 1 септември 2020
Обновен: 14:10 | 1 май 2024

Партията на Слави изключи свой координатор заради Борисов

Росица Кирова бе до премиера при оглед на строежа на пътя Видин - възел „Макреш“

По материала работи: Ставри Таргов
Партията на Слави изключи свой координатор заради Борисов

Изпълнителният съвет и Националният съвет на "Има такъв народ" отстрани Росица Кирова като областен координатор на партията за Видин. Това съобщи във Фейсбук председателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Кирова е изключена и като член на формацията. Решението е взето единодушно.

 

„Доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава“, написа Трифонов.

 

Изключването на Кирова идва само часове, след като тази сутрин тя се качи в джипа на премиера Бойко Борисов и заедно с него и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков провериха как върви строежът на пътя Видин - възел „Макреш“.

 

В клип, излъчван на живо в социалната мрежа в профила на премиера, Кирова му благодари за свършеното за региона.

 

Самата Кирова обаче не смята, че е нарушител: "Нормална може би стандартна партийна процедура. Наистина не съм наясно как трябва да се случва това в партиите, но явно така се случва.

 

Аз не мисля, че съм нарушавала правила, нито пък съм постъпвала по някакъв начин, който е непочтен, неморален или каквото и да е друго".

 

Кирова обясни, че познава премиера Борисов от времето, когато е разговаряла за инфраструктурни проекти във Видинския регион.

 

От "Има такъв народ" отказаха коментар, тъй като според тях, написаното от Трифонов е изчерпателно, съобщава БНР.

Коментари

Новини Варна