IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Политика
14:10 | 29 ноември 2020
Обновен: 15:54 | 19 април 2024

Борисов за пистолета и парите: Постановка като по учебник от КГБ

Премиерът сравнява жената, която вероятно е направила снимките, с Мата Хари

По материала работи: Ставри Таргов
Борисов за пистолета и парите: Постановка като по учебник от КГБ

Снимките от спалнята на Бойко Борисов са автентични. За първи път премиерът признава това в интервю пред авторитетния германски вестник "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг".

Борисов сравнява жената, която вероятно е направила снимките, със знаменитата холандка Мата Хари, работила за няколко разузнавателни служби.

За пореден път атаката е определена като действие от учебник на КГБ. В интервюто премиерът посочва, че снимката, в която той е заснет как спи, и тези с нощното шкафче, са направени по различно време.

Кадрите с пистолета, златното кюлче и парите Борисов определя като постановка. В откровеното интервю със специалиста по Балканите Михаел Мартенс, българският министър-председател определя себе си като успешен политик с провален личен живот.

Акцент в разговора е поставен и на протестите. Като инициатор на нестихващото недоволство премиерът отново посочва бизнесмена с 18 обвинения Васил Божков, съобщава Bgonair.bg.

Коментари

Новини Варна