IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Политика
14:15 | 4 май 2021
Обновен: 16:09 | 19 април 2024

Гербери с протестна акция на спорния строеж на "Алепу"

Светът не е виждал подпорен хотел, припомниха те и попитаха дали не е на Мая Манолова

По материала работи: Ставри Таргов
Гербери с протестна акция на спорния строеж на "Алепу"

Снимка Фейсбук

Със скандирания „Мая вън“ и „Къде е Христо Иванов“ сподвижници и представители от структурите на ГЕРБ в Приморско и Бургас се събраха на спорния строеж на подпорна стена на "Алепу".

"Светът не е виждал подпорен хотел. За да се укрепи свлачището, строят хотел. Това е безумие. Затова ли новото сформирано мнозинство набързо се опита да придобие с подставени лица този подпорен хотел и по този начин да довърши хотела?" - попита Бойчо Георгиев. Общинският съветник от ГЕРБ е и бивш шеф на Регионалната екоинспекция.

Пред съоръжението се събраха близо 80 души. „Това ли е новият хотел на Мая Манолова?“, попитаха те чрез онлайн излъчване във фейсбук. Сред протестиращите днес бяха кметът на Бургас Димитър Николов, бившите депутати Ася Пеева, Жечо Станков, Иван Вълков и Галя Желязкова, съобщава БНР.

Коментари

Баце ( преди 2 години )
А къде бяха герберастите, когато това недоразумение се строеше?Къде беше кмета на Бургас, когато строителните и надзорните фирми на шефа на РДНСК Бургас, действаха на строежа въпреки всички правила?Защо се сетиха сега?Айде няма нужда от отговори, всички ги знаем...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна