IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Политика
16:15 | 10 октомври 2021
Обновен: 00:14 | 30 април 2024

Горан Благоев е кандидатът за президент на Национално обединение на десницата

За вице е предложена д-р Ивелина Георгиева

По материала работи: Ставри Таргов
Горан Благоев е кандидатът за президент на Национално обединение на десницата

Журналистът Горан Благоев и доктор Ивелина Георгиева са кандидатпрезидентската двойка на коалиция Национално обединение на десницата, в която влизат "Републиканци за България“ и КОД. Това стана ясно по време на официалното представяне в присъствието на председателите на двете партии д-р Петър Москов и Цветан Цветанов.

"Готов съм да бъда президент на всички български граждани в Отечеството и по света, независимо от техния етнически произход и вяра – християни, мюсюлмани и юдеи; българи, роми, турци, арменци, евреи. Обединител на българите в мое лице искам да виждат както сънародниците ни от новата диаспора в чужбина, така и от старите ни исторически общности – в Западните покрайнини, Македония, Албания, Бесарабия и Банат, в Казан и Крим", каза Благоев.

Като медик кандидатът за вицепрезидент д-р Ивелина Георгиева постави акцент върху необходимостта от активна информационна кампания, която до помогне на хората да преодолеят недоверието и страховете си срещу ковид ваксините.

Коментари

Новини Варна