IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Политика
16:20 | 16 февруари 2022
Обновен: 11:04 | 24 април 2024

"Възраждане" излиза на протест другата сряда (Видео)

Акцията ще се проведе пред Министерски съвет

По материала работи: Ставри Таргов
"Възраждане" излиза на протест другата сряда (Видео)

"Възраждане" излиза на протест другата сряда, обяви на брифинг в Народното събрание лидерът на партията Костадин Костадинов. Протестът ще се проведе от 11.00 ч. пред Министерски съвет.

"Работната група не достигна до решение за премахване на зеления сертификат, въпреки предоставените документи, цифри, факти. Смятаме, че нашите доводи и нашите аргументи бяха достатъчно добре мотивирани. От друга страна доминира политическо, не експертно мислене. Ние сме принудени да предприемем съответните политически ходове", заяви Костадинов.

Той посочи, че протестът няма да е единствено и само за зеления сертификат, а и за ценовия шок, както и за ситуацията в Украйна.

„Шест часа коментирахме, че армията е зле и после какво - една декларация, изпразнена от съдържание. Какъв беше смисълът? Ние реално погледнато в момента не определяме собствената си политика. За всички тези неща ще протестираме и зеленият сертификат е само върхът на айсберга", каза още Костадинов, цитиран от "Труд".

Коментари

Новини Варна