IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Политика
09:00 | 10 май 2022
Обновен: 02:15 | 29 април 2024

Генералска жена пристана на... СЕМ. Габи Наплатанова сдаде bTV

Назначи я президентът Радев

По материала работи: Ставри Таргов
Генералска жена пристана на... СЕМ. Габи Наплатанова сдаде bTV

Президентът Румен Радев подписа указ за назначаването на Габриела Наплатанова-Русева за член на Съвета за електронни медии от квотата на президента.

Габриела Наплатанова има магистърска степен от Факултет по журналистика и масова комуникация на СУ "Св. Климент Охридски", където завършва със специалност "Връзки с обществеността". В същия факултет е хоноруван преподавател в периода 2015 – 2017 г.

Има обучения по програмата IREX на Държавния департамент на САЩ и Европейския център за сигурност "Джордж Маршал", както и участия в множество медийни програми на американската мисия в НАТО.

През 2019 г. защитава дисертация на тема „Управление на медийните ефекти и медийните операции по време на въоръжен конфликт” във Военна академия "Г.С. Раковски", факултет "Национална сигурност".

Като журналист отразява теми, свързани с вътрешната и външната политика на България, проблеми в сферата на сигурността и отбраната, въоръжени конфликти на Балканите, Ирак и Афганистан.

Носител на многобройни награди и отличия за журналистическата си работа и документалните си проекти в 25-годишната си телевизионна кариера, съобщава Bgonair.bg.

Коментари

Новини Варна