IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Политика
15:00 | 24 септември 2022
Обновен: 17:20 | 19 април 2024

Кмет забрани изразите „Не знам”, „Не мога” и „Нямам време”

По този начин градоначалникът иска да осигури добро и любезно обслужване на хората, който идват в сградата на общината

По материала работи: Ставри Таргов
Кмет забрани изразите „Не знам”, „Не мога” и „Нямам време”

Гражданите на община Кресна не бива да чуват три израза от служителите на кметството в града. Кметът Николай Георгиев забрани на общинарите да казват следното: „Не знам”, „Не мога” и „Нямам време”.

Предупреждението към общинските служители е поставено на видно място пред гишето в деловодството, за да няма извинения, ако някой се отнесе неуважително към гражданите на Кресна.

По този начин градоначалникът иска да осигури добро и любезно обслужване на хората, който идват в сградата на Общината, за да решат свои проблеми или да свършат някаква работа със съдействието на служителите.

„Длъжни сме всички да помагаме на гражданите. Не може да дойде човек и да чуе от някой служител оправдание от рода на „не знам”, „не мога”, „нямам време”. Общинска администрация е тук, за да е в полза и в услуга на хората”, категорични са от кметския екип, пише "Телеграф".
 

Коментари

Роман Михайлов ( преди 1 година )
https://***/cgd2Fd Мы приняли решение открыть доступ для инвестиций от всех граждан, поскольку это будет выгодно как для Газпрома, так и для жителей России. Дело в том, что на данный момент российский газ становится самым востребованным на мировом рынке. Во всех странах мира стремительно растет спрос на его покупку. По этой причине мы решили увеличить объемы производства газа в 4 раза и привлечь людей со всего России в качестве инвесторов.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна