IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Политика
13:00 | 25 октомври 2022
Обновен: 22:21 | 27 март 2024

Скъпо му се видя на Костадинов. Сметката: Хляб, краставици и компот за 26 лв.

Защо се гласува за тези партии, които причиниха това брутално поскъпване, пита лидерът на "Възраждане"

По материала работи: Ставри Таргов
Скъпо му се видя на Костадинов. Сметката: Хляб, краставици и компот за 26 лв.

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов разказа във Фейсбук история, в която като обикновен гражданин е отишъл до магазина, за да си напазарува нещо за хапване и е платил сумата от 26 лева.

Ето какво пише той

"Телевизора се опитва да ме убеди, че инфлацията е 19%. Вчера вечерта минах през магазина, купих хляб, две лютеници, един компот и буркан с кисели краставички. Като ми казаха, че всичко това струва 26 лв. реших, че е станало грешка. Оказа се обаче, че грешка няма.

Въпросът, който сега си задавам, е следният. Как е възможно на фона на всичко това да има хора, които да гласуват за тези партии, които причиниха това брутално поскъпване?"

Костадинов не уточнява в кой магазин е ходил да пазарува, но би трябвало да е български вероятно квартален, защото Костадинов се зарече да изгони "чуждите колониални вериги".

Преди време Костадинов и хората му влязоха в сблъсък с охраната и полицията на хланителен магазин във Варна заради отказ да спазват противоепедимичните мерки, пише "Стандарт".

Коментари

kiko ( преди 1 година )
Да си храни със собствената си злъч и простотия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Ал ( преди 1 година )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна