IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Политика
09:20 | 30 октомври 2022
Обновен: 01:18 | 28 март 2024

ГЕРБ внася законопроект за сваляне на цената на бензина с 1 лв.

Борисов благодари на Корнелия Нинова, че е спасила от разпадане парламента

По материала работи: Ставри Таргов
ГЕРБ внася законопроект за сваляне на цената на бензина с 1 лв.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че в понеделник ще внесат в Парламента проектозакон, който ще позволи да се намали цената на бензина с 1 лев.

Пред симпатизанти на партията в района на Исперих Борисов заяви още, че ще направи всичко възможно да има правителство, но призова да се говори за кабинет преди президентът Радев да връчи мандатите.

"Изходът е преди президентът Радев да даде мандатие, да се съберем политическата класа и да се разберем ясно и честно искаме ли да има правителство или отиваме пак на избори. Без ГЕРБ, без ДПС, без "Възраждане" няма как да се получи аритметиката на малцинство.

Няма как да подкрепим Кирил и Асен. Благодаря и на Корнелия Нинова. Когато на третия ден просто парламентът щеше да се разпадне вече, в конституционна криза бяхме, е това е системна партия.

Какво ли не сме си говорили с нея, но тя разреши възела председател на парламента. Така че вие бъдете толерантни - социална комисия, транспортна комисия, в каквото са най-силни да им се даде", заяви Бойко Борисов, цитиран от БНТ.


 

Коментари

Новини Варна