IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Политика
08:53 | 14 март 2014
Обновен: 23:31 | 18 май 2024

Евроизборите ще са на 25 май

Евроизборите ще са на 25 май

По материала работи: Златина Добрева
Евроизборите ще са на 25 май

Президентът Росен Плевнелиев насрочи датата на евроизборите за 25 май. „България има своя план за развитие и стабилизиране и той ще се изпълни", заяви в обръщение към парламента държавният глава. „Необходимо е да се решат проблемите с безработицата и демографския срив. Това провокира партиите да представят своите популистки идеи", каза още президентът, цитиран от darik.
Плевнелиев обобщи резултатите от разговорите си с парламентарните политически партии в рамките на традиционния „Месец на политическите консултации".
Приоритетна тема с 4-те парламентарни сили е била сигурността за инвестициите и по-добри бизнес условия у нас. Плевнелиев засегна частично и темата с предстоящите избори. „Призовавам към реализъм и честност - нека обещаем само това, което можем да изпълним", каза още президентът.
По време на изказването на държавния глава от парламентарната трибуна депутати от "Атака" издигнаха лозунги: „Ние свалихме имунитета, ти кога".

Коментари

Новини Варна