IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Политика
16:29 | 17 август 2014
Обновен: 09:25 | 25 март 2024

ЦИК обяви конкурс за обработка на изборните резултати

ЦИК обяви конкурс за обработка на изборните резултати

По материала работи: Ставри Таргов
До 20 септември се вписваме за вота

Централната избирателна комисия обявява конкурс за фирма изпълнител, на която да бъде възложена компютърната обработка на данните в РИК и ЦИК от гласуването и издаването на Бюлетин на ЦИК с технически носител за резултатите от изборите на 5 октомври, включително от машинното гласуване, съобщиха от ЦИК.

Избраната фирма ще отговаря и за излъчване на заседанията на РИК в реално време на интернет страницата на съответната комисия, за извършване на проверки на списъци на кандидатски листи и застъпници, за поддържане на интернет страниците на РИК в активния изборен период и за издаване на бюлетин на ЦИК.

Заданието и приложенията към него за участие в конкурса се получават от кандидатите от 19 август до 21 август включително, от 10:00 до 17:00 ч. от канцеларията на ЦИК на пл. „Княз Александър І" № 1.

Офертите за участие в конкурса се подават всеки работен ден от 22 август до 26 август включително от 10:00 до 16:00 ч.

Самото отваряне на офертите ще се проведе 26 август от 16:05 ч. в ЦИК. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в конкурса или техни упълномощени представители, представители на средствата за масово осведомяване и юридически лица с нестопанска цел, съобщават още от Централната избирателна комисия.

Черно море

Коментари

Новини Варна