IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Политика
07:50 | 5 октомври 2014
Обновен: 05:24 | 25 април 2024

Служебният премиер: Чакат ни тежки реформи

Служебният премиер: Чакат ни тежки реформи

По материала работи: Златина Добрева
Премиерът призова за национална солидарност с пострадалите от наводненията

Служебният премиер Георги Близнашки даде своя вот в столичното училище "Джон Атанасов" в кв. "Изток".
"Мисля, че и природата е добре настроена, дано днешният ден се окаже хубав ден за българската демокрация. От два месеца сме на власт, мисията ни бе многократно напомняна - да създадем обстановка за честни и нормални избори. Усилията които положихме дават резултат, надпреварата протича нормално", бяха първите думи на Близнашки.
Според него партиите са се опитали да изложат доводите и програмите си в относително коректна изборна борба.
"В днешния ден секциите са отворени на време, всичко протича нормално. Призовавам всички българи да гласуват. Това е което очакваме от гражданите, те са суверенът и имат думата. От това как гласуват ще произтекат важни последици. Натрупаха се големи проблеми и ще се наложат тежки реформи. За това ни трябва легитимен резултат и силно правителство. Надявам се толкова чаканият следващ кабинет да бъде сформиран в следващите дни. Като служебно правителство ние се постарахме да създадеме нормална обстановка", каза още служебният премиер, цитиран от dnes.bg.

Коментари

Новини Варна