IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Политика
13:58 | 13 декември 2015
Обновен: 18:56 | 19 април 2024

Радан Кънев започна президентска кампания, подозира Борисов

Премиерът призова към спокойствие и такт

По материала работи: Юлиян Атанасов
Радан Кънев започна президентска кампания, подозира Борисов

Премиерът Бойко Борисов изтълкува решението на ДСБ да излязат в опозиция като начало на предизборна кампания за президентския вот на лидера на партията Радан Кънев.13 дек 2015 09:09205"Считам, че започва предизборната кампания за президентските избори. Разбира се, пожелавам им успех, ако това им е тактиката, но никога не трябва, ако сме истински родолюбци, да залагаме човешки съдби, да залагаме стабилността и ако щете, цялата държава, заради една или втора лична амбиция", подчерта министър-председателят в Разлог, цитиран от BTV.

 

"Можехме да седнем и да търсим вариант за общ кандидат за президент, ако е толкова силно желанието", отбеляза Борисов. "Надявам се на мъдрост. Вярно е, че веднъж като направиха анонс, няма как да се дръпнат назад , но малко спокойствие и такт", призова той.Стабилността от моя страна няма да бъде нарушена, а и нищо не го налага, категоричен беше премиерът.

 

"Само преди месец и половина имаше избори, знаем резултатите какви са. Нищо добро не би ни донесло след 2 месеца да има други или по-точно по-различно от това, което е", каза още премиерът.Той допълни, че е разговарял с всички свои министри, които са свързани с Реформаторския блок."През това време, което сме работили, те винаги са били мои и аз техен – били сме един много добър екип", отчете Борисов.
dnes.bg

Коментари

Новини Варна