IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Политика
21:10 | 28 декември 2015
Обновен: 05:14 | 24 април 2024

Местан има място до Баракова, убеден е бивш депесар

Изключеният Гюнай Хюсмен го кани да седне до депутатката

По материала работи: Деян Михайлов
Местан има място до Баракова, убеден е бивш депесар

Изключен от Лютви Местан депутат го прикани да седне до Ана Баракова в парламента - там, където сядат независимите народни представители.

Гюнай Хюсмен бе отстранен от ДПС преди повече от година, защото се възползва от преференциите, за да стане депутат, в противоречие на партийната повеля. Ана Баракова пък стана известна като първата независима депутатка – тя напусна партията на Николай Бареков още преди официалния старт на сегашния парламент.

Тя се прочу и с няколко публични изяви, в които обясни, че винаги е "облякана елегантно" и харесва София, защото в нея има много магазини. Известна стана и историята с изгубеното й "котье", изчезнало при обир на апартамента й.

"В парламента между мен и Ана Баракова има едно свободно място", каза Хюсмен, цитиран от "Дарик" в отговор на въпрос дали сега на Местан няма да му се наложи да седне до него.
"Той къде ще сяда, администрацията в парламента решава, но наистина между мен и Баракова има едно свободно място, нека да видим след Нова година кой къде ще сяда, ще коментираме тогава", допълни той.

Според Хюсмен естественият лидер на ДПС е Ахмед Доган. "Нормално е той да си управлява партията, а не чрез триумвират или този и онзи", каза независимият депутат.

Хюсмен не даде категоричен отговор дали би се върнал в ДПС, ако бъде поканен от Доган.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна