IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
15:21 | 14 декември 2014
Обновен: 01:54 | 20 април 2024

Дрогиран тийнейджър от Морската гимназия побърка полицаи

Ученикът е осъден на 5 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок

По материала работи: Лиляна Трънкова
Дрогиран тийнейджър от Морската гимназия побърка полицаи

Дрогиран тийнейджър от ПГМКР „Свети Никола” побърка бургаските ченгета, спретвайки им бясна гонка из ж.к.“Изгрев“. Случаят е от 21 ноември и за него става ясно от решение на Районен съд-Бургас, осъждащо момчето на 5 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок, пише "Флагман". Инициалите на младежа са В.З.Х. Той се качил зад волана лек автомобил „Форд“ надрусан, а в дома му е открито солидно количество марихуана, става ясно от диспозитива на присъдата. В.З.Х.се е признал за виновен и е сключил споразумение с прокуратурата.

Той е осъден по три параграфа – заради това, че не е спрял на полицейска палка – 3 месеца условно, същата присъда получава и за шофирането под въздействието на наркотици, а 5-те месеца са за съдържанието на наркотици в дома му.

В.З.Х.ще трябва да плати и глоба от 2 до 10 хил.лв.

Момчето живее в ж.к.“Изгрев“, ученик е в 12-ти клас в Морското училище. От досието му става ясно, че въпреки крехката си възраст веднъж вече е осъждан.

Коментари

Новини Варна