IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
21:16 | 14 декември 2014
Обновен: 23:25 | 19 април 2024

Сертов оставил задграничния си паспорт вкъщи

Това потвърди съпругата му Емилия

По материала работи: Ставри Таргов
Сертов оставил задграничния си паспорт вкъщи

Международният паспорт на съпруга ми е вкъщи. Това заяви пред Нова телевизия съпругата на изчезналия ексшеф на ДАНС Петко Сертов - Емилия.

Тя потвърди тази информация по телефона, докато в студиото при журналиста Сашо Диков Алексей Петров опроверга категорично версиите, че бившият шеф на ДАНС е избягал в далечна държава. Той отрече и твърденията на хора от МВР, че Петко Сертов е взел всичките си документи, включително и международния паспорт. Петров обясни, че лично, с очите си е видял, че паспортът на Сертов е при жена му.

„Да, паспортът му е вкъщи, потвърждавам", каза Емилия. Тя помоли всеки, който разполага с достоверна и конкретна информация, да я предостави на съответните служби. Сертова сподели, че е казала всичко на службите и изрази надежда те да си свършат работата.

От своя страна Алексей Петров предупреди, че е възможно тиражирането на различни версии да навреди на Петко Сертов. Според него може да се окаже, че случаят е прозаичен, както и да се окаже, че случаят е много сложен.

Припомняме, тази сутрин МВР шефът Веселин Вучков, заяви, че с много висока степен на сигурност може да каже, че автомобилът на Сертов е напуснал България в посока Гърция - потвърдено е с три технически средства, както и от други източници.

Няколко часа след изказването на Вучков, директорът на „Гранична полиция" Захарин Пенов обяви, че няма достатъчно данни, че бившият шеф на ДАНС Петко Сертов е в Гърция. Пенов поясни още, че камерите на граничния пункт са заснели автомобила, но не и човека, който го управлява.

Черно море

Коментари

Новини Варна