IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
08:40 | 20 ноември 2020
Обновен: 07:23 | 16 април 2024

Кървав кошмар в Сандански: Майка закла двете си деца, на 3 и на 5 годинки

Кристина е с висше образование, завършила е УНСС

По материала работи: Ставри Таргов
Кървав кошмар в Сандански: Майка закла двете си деца, на 3 и на 5 годинки

Майката Кристина. Снимка фейсбук.

 

32-годишна жена от Сандански закла безмилостно двете си малки деца с кухненския нож след скандал със съпруга си в четвъртък вечерта. Кристина Дунчева е била в развод със съпруга си Георги Трайков, от когото са момиченцето, на 3 г., и момченцето, на 5 г.

Предполага се, че е убила децата си в момент на силен афект, и за да отмъсти на мъжа си, който излязъл след скандала.

Двамата живеели с децата си в къща в центъра на града под пл. “България” заедно с родителите на Георги. Сигналът до полицията за убийството на децата е подаден от тях.

Разследващите веднага пристигнали в къщата и задържали Кристина като заподозряна за кървавото престъпление. Доскоро жената е била безработна, но на семейството не са липсвали пари, научи “24 часа”.

Мъжът работел и се грижел за тях. От 3 месеца чрез Бюрото по труда й предложили работа и тя приела. Кристина е с висше образование. Завършила е УНСС.

Преди това е учила в земеделската гимназия в Сандански. Преди години е работила като младши експерт в Изпълнителна агенция “Железопътна администрация”. Съпругът също е висшист.

Напоследък двамата често се карали, разказаха местните след трагедията. Георги бил известен със склонността си към други жени и Кристина знаела за изневерите му, но винаги му прощавала заради децата.

Освен Кристина в местното районно управление бяха отведени родителите на мъжа , както и той. В четвъртък от МВР и прокуратурата не дадоха информация по случая.

Коментари

Новини Варна