IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
09:30 | 5 януари 2021
Обновен: 22:47 | 14 май 2024

21-годишна е в кома след зверски новогодишен побой. Трима са в ареста

Младата жена е с опасност за живота

По материала работи: Ставри Таргов
21-годишна е в кома след зверски новогодишен побой. Трима са в ареста

Млада жена бере душа в габровската болница, след като е била зверски пребита в последния ден от 2020 г. в жилище в града.

На 31 декември в 19:00 часа в РУ - Габрово, е получено съобщение от дежурния лекар в Центъра за спешна медицинска помощ - Габрово, че около 13:30 часа същия ден техен екип е посетил адрес на ул. "Ангел Кънчев", където е установена 21-годишна жена в безсъзнание, съобщават от ОДМВР.

Жената е откарана в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“, където при извършения скенер са установени множество хематоми и кръвоизлив в мозъка, в резултат на нанесен побой. В последствие жената е изпаднала в кома и до момента е с опасност за живота, уточняват от полицията.

В следствие на извършените процесуално-следствени действия криминалисти са задържали двама младежи /на 18 г. и 22 г./ и жена на 34 години, и тримата от Габрово, които са съпричастни към извършеното деяние.

Работата по случая продължава. В РУ - Габрово, е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.129 ал.1 от Наказателния кодекс, съобщава "24 часа".

Коментари

Новини Варна