IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
11:00 | 19 януари 2021
Обновен: 13:07 | 23 април 2024

Заведение и магазин изгоряха в Приморско

Жена е с 10% изгаряния

По материала работи: Ставри Таргов
Заведение и магазин изгоряха в Приморско

Бар и магазин в Приморско изгоряха при пожар, а жена е с 10% изгаряния. Инцидентът е станал снощи, предстои втори оглед на място, търсят се причините за пожара.

Инцидентът е станал снощи към 20:00 часа. За него е съобщено в Районното управление в Приморско.

Пожарът е възникнал в партерното помещение на четириетажна жилищна сграда, на ул. „Лагуна“ № 6 в Приморско.

Огънят е унищожил бара и магазина за хранителни стоки заедно със складово помещение. Двата обекта са сезонни и към момента са били зазимени, съобщи полицията.

В гасенето са се включили два противопожарни екипа на Приморско и на Царево, каза говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева.

„Обгоряла е част от фасадата на търговските помещения, но точно тези огнени езици са били и причината 68-годишна постоянно пребиваваща руска гражданка, живееща на втори жилищен етаж, да се уплаши и да се опита да излезе от апартамента си, ползвайки всъщност официалният изход на сградата, който е залепен за входната врата на бара, в който в същото време е бушувала огнената стихия.

Тя е получила изгаряния десет процента по тялото и в областта на лицето. Доведена е в бургаската университетска болница, получила е медицински грижи и е освободена за домашно лечение“.

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване, съобщава БНР.

Коментари

Новини Варна