IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Крими
10:15 | 17 февруари 2021
Обновен: 00:51 | 24 април 2024

Ужасяващ кошмар на пътя! Части от труп на самоубиец влетяха в "Ауди"

В останките от жертвата не са намерени документи за самоличност

По материала работи: Ставри Таргов
Ужасяващ кошмар на пътя! Части от труп на самоубиец влетяха в "Ауди"

Глава и част от горните крайници на загинал при пътно произшествие буквално влетели през разбитото предно стъкло на лек автомобил Ауди А8. Торсът на жертвата изхвърчал върху покрива, а долните крайници били намерени на две различни места по асфалта, съобщиха от прокуратурата в Стара Загора.

Ужасяващият инцидент е станал около 18,40 часа на 15 февруари по главен път ІІ-66 от Града на липите за Нова Загора на метри от крайната табела при ограничение на скоростта от 50 км /час.

Зад волана на лекия автомобил е бил 37-годишен старозагорец, който буквално изпаднал в шок от случилото се. В шок е и спътникът му, двамата все още не могат да се отърсят от кървавата гледка, коментира окръжният прокурор Дичо Атанасов.

Тепърва ще се установява с каква скорост се е движело Аудито, нямало данни за злоупотреба с алкохол или наркотици. В останките от жертвата не са намерени документи за самоличност, работи се по няколко възможни версии, включително и за самоубийство, тъй като автомобилът се е придвижвал в платното за изпреварване.

Загиналият се е появил изневиделица, водачът не е имал никаква възможност да намали или спре, коментират запознати с обстановката.

В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора, е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал. 1 от НК. Шофьорът е задържан за срок до 24 часа по закона за МВР, съобщава "Монитор".

Коментари

илича ( преди 3 години )
Много поръчкова статия ве братче, то чак лъха мръсотия от нея.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
ники ( преди 3 години )
неслучайно статията е написана по този начин обявете името на шофйора за да ни стане ясно защо така е написана
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна