IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
16:45 | 27 май 2021
Обновен: 22:34 | 25 април 2024

Отнеха книжката на мотоциклетист, карал на една гума по оживен булевард

Той не спрял на подаден сигнал от служители на реда, минал и на червен светофар

По материала работи: Ставри Таргов
Отнеха книжката на мотоциклетист, карал на една гума по оживен булевард

21-годишен жител на пловдивското село Рогош остава без книжка за 1 г., съставени са му и три акта. До този резултат се стигна, след като в социална мрежа е бил качен клип как той кара на задна гума по бул. "Цар Борис III" в Пловдив.

Водачът не е спрял на подаден сигнал от служители на реда.

Той ще отнесе глоби за липса за категория за управляване на мотор, който дори бил с прекратена регистрация от март м.г., както и за неподчинение на сигнал на униформени.

С поведението си мотористът е създал реална опасност за живота и здравето и на останалите участници в движението. Установено е, че младият мъж е преминал с мотора си и на червен сигнал на светофарна уредба, поставена на кръстовището на бул. „Княгиня Мария Луиза“ и ул. „П.Д Петков“ , за което е съставен отделен акт.

Нарушителят притежава свидетелство за управление на МПС – категория „В“ от 2017 година, като към този момент са му съставени 6 акта и 8 фиша, за извършени различни нарушения по ЗДВП, пише "24 часа".

Коментари

Wagabont ( преди 2 години )
Бравоооооо ГААААЗЗ МАЙКА ИТАЛИЯ
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
windguru ( преди 2 години )
rate down comment 3 rate up comment 1
Новини Варна