IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
11:15 | 5 юни 2021
Обновен: 10:23 | 16 май 2024

"Мерцедес" бутна патрулка, водачът му се скрил на задната седалка

Комичното ПТП е предизвикано от водач без книжка

По материала работи: Ставри Таргов
"Мерцедес" бутна патрулка, водачът му се скрил на задната седалка

Подпийнал и без книжка опита да се скрие от полицаи на задната седалка на колата си, мерцедесът потегли сам и се заби в блокиралата го патрулка. Комичното пътнотранспортно произшествие настъпило в четвъртък вечерта на територията на РУ - Стражица, информира ОДМВР - Велико Търново.

Около 22:00 ч. автомобил "Мерцедес" с търновска регистрация, собственост и управляван от неправоспособен водач на 42 години от с. Виноград, не спрял след подаден светлинен и звуков сигнал от патрулен автомобил на РУ - Стражица. Полицейските служители започнали преследване, изравнили се с нарушителя и го осветили с фенер.

Тогава водачът спира и се прехвърля на задната седалка, без да обезопаси автомобила, в резултат на което превозното средство самопотегля и се блъска в спрелия пред него служебен автомобил. Пробата за употреба на алкохол на 42-годишния мъж отчита наличие на алкохол с концентрация 0,21 промила.

Произшествието е с материални щети. Обработено е по административен ред, съобщава "24 часа".

Коментари

Новини Варна