IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
09:45 | 11 юли 2021
Обновен: 02:07 | 28 март 2024

Дрогирана и пияна до смърт шофьорка отнесе такси

Карала със 100 км/ч в Слънчев бряг

По материала работи: Ставри Таргов
Дрогирана и пияна до смърт шофьорка отнесе такси

Снимки "Флагман"

Много пияна млада жена предизвика меле в центъра на Слънчев бряг тази сутрин. Движещата се с поне 100 км/ч по главния път в района на Какао бийч буквално отнася спряло близо до отбивката такси и въпреки малките си габарити сивата Мазда с бургаски номер влачи таксито 5 метра напред, преди да го забие в спирката.

Инцидентът става в 6.30 ч. при автобусна спирка Фрегата, при отклонението за Какао бийч. Чудо е, че няма жертви. По това време наоколо е имало хора и свидетели от съседните таксита. На спирката са чакали камериерки, сервитьори и друг обслужва персонал за смяна по хотелите.

Автобусът е трябвало да пристигне всеки момент. Шофьорът на пострадалия служебен автомобил на фирма „Евгени такси” е в шок, но няма видими наранявания.

Водачката на сивата мазда е дала бруталните 3,75 промила за алкохол и е дала положителна проба за амфетамини.

„Тази жена изобщо не разбра какво направи. Тя беше „дроб”, нафиркана и дрогирана. А е толкова слабичка, че сега се чудим как е поела толкова много алкохол и наркотици, без да се е отровила", коментират свидетели пред "Флагман".

Коментари

Новини Варна