IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
16:30 | 11 юли 2021
Обновен: 11:57 | 5 май 2024

Жена падна от мотоциклета си, прегази я микробус

Тя е транспортирана с различни фрактури и наранявания в болница

По материала работи: Ставри Таргов
Жена падна от мотоциклета си, прегази я микробус

32-годишна жена, която карала мотоциклет, паднала от него и в това време я блъснал и микробус. Инцидентът е станал в събота, а сигналът е бил получен около 16.20ч. в Районното управление на МВР в Пазарджик.

Към мястото били насочени автопатрули на сектор „Пътна полиция“ , РУ - Пазарджик и „Спешна помощ“. По първоначални данни инцидентът станал в района на надлеза между село Главиница и областния град.

32-годишна жена от пазарджишкото село Добровница загубила управлението над мотоциклет „Хонда“ и паднала пред движещ се зад нея микробус „Мерцедес“. 19-годишният водач на микробуса не успял да спре и блъснал мотоциклетистката.

Тя е транспортирана с различни фрактури и наранявания в УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив. Алкохолните проби и на двамата водачи са отрицателни.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ  -Пазарджик, води се досъдебно производство, пише "Монитор".

Коментари

Новини Варна